Ervaring van een ouder

Toen ik na mijn ouderschapsverlof weer ging werken, hoorde ik via een kennis over Betaal de Oppas. Mijn man en ik wilden graag dat de kinderen bij een gastouder, in dit geval mijn moeder, werden opgevangen.
Vanaf het eerste contact verliep alles heel soepel. Afspraak werd gemaakt, er volgde een huisbezoek waarbij alles duidelijk werd uitgelegd. En ik kon aan het werk terwijl oma op de kinderen paste. Ideaal. Vooral ook omdat een ziek kind (wat nog wel eens voorkomt bij vier kinderen) wel bij oma kan blijven, maar niet zo graag gezien wordt bij de grote kinderopvangcentra.
Toen alle gastouders een officiële cursus moesten volgen, werd ook dat prima geregeld door het gastouderbureau. Evenals de kinder-ehbo en de vervolgcursussen daarvan. We kregen zelfs een driekante-doek thuisgestuurd als attentie voor de zomervakantie. Met daarbij een kaartje met de wens dat we de doek niet nodig zouden hebben 🙂
We zijn erg tevreden over Betaal de Oppas. Alles verloopt zonder problemen, mijn moeder levert de uren aan in het systeem en verder heb ik er geen omkijken naar. Mijn moeder krijgt op tijd een herinneringsmail of ze de uren al heeft ingevoerd heb en het gastouderbureau doet de rest.
Als ik een vraag heb, krijg ik snel een antwoord. In een woord: prima!

C.L.
Een tevreden vraag-ouder